Cristaloterapia în sine rezolvă problema purificării aurei omului, eliminarea blocajelor energetice, deschiderea unor canale, centri, meridiane, porţi energetice şi de vibraţie.
Cristalele sunt cei mai cinstiţi, cei mai buni şi cei mai iubitori prieteni.
Nu trădează niciodată, nu cer nimic niciodată .
Doar să le respectăm şi să le iubim.
Nu fac rău niciodată.

Nimeni nu poate să facă rău cu ajutorul cristalelor.
Înca din cele mai vechi timpuri cristalele au fost folosite ca bijuterii, obiecte de cult sau ca talismane norocoase, protectoare sau vindecătoare.
În zilele noastre sunt folosite la confecţionarea bijuteriilor, la fabricarea unor aparate, la purificarea apei, dar sunt folosite şi în terapiile naturiste pentru amplificarea, armonizarea, curăţarea sau stabilizarea aurei energetice.

amethist

Povestea Cristalelor

Legendele spun ca în Atlantida cristalele erau folosite în comunicarea telepatică dintre oameni, pentru amplificarea energiei pământului, pentru construirea unor aparate de zbor sau pentru aparate care foloseau puterea magică a cristalelor la vindecarea bolilor.
Supravieţuitorii Atlantidei au continuat să perpetueze cunoştintele despre cristale în alte zone ale planetei, ca Egipt, America de Sud şi Tibet. Se crede că ei au construit mai multe piramide care erau acoperite cu cristale sau aveau incluse în ele cristale, forma geometrică perfectă a piramidelor facând posibilă amplificarea forţei cristalelor şi direcţionarea energiei universale de frecvenţă înaltă către planetă.
Cristalele pot fi folosite atât ca instrumente de transmitere şi focalizare a energiei pe parcursul tratamentelor, cât şi pentru protecţia energetică a dumneavoastră şi a spaţiului.

Cristalele au capacitatea de a capta energie, a o depozita şi de a mări câmpul electro-magnetic, cedând energie atunci când apar dezechilibre la nivelul organismelor vii.
Ele emit vibraţii care intră în rezonanţă cu vibraţiile emise de organismele noastre, iar dacă acestea sunt mai apropiate ca lungime de unda, efectele benefice ale cristalelor vor fi mai puternice.
Cristalele pot determina purificarea aurei, deblocarea chakrelor, protecţia şi energizarea organismului, pot purifica încaperile şi îndepărta energiile negative sau pot fi programate pentru a vă ajuta cu energia lor în scopuri benefice.
S-a constatat că dintre toate pietrele, cuarţul este perfect compatibil ca vibraţie cu aura energetica a corpului uman, motiv pentru care este considerat a avea proprietăţi vindecătoare prin simpla lui purtare ca bijuterie sau talisman.
Cristalele se mai folosesc la confecţionarea dispozitivelor orgonice, fiecare având inclus unul sau mai multe cristale, care în combinaţie cu celelalte materiale incluse, va emite în mod continuu energie protectoare şi vindecatoare, va fi o sursă inepuizabilă de energie orgonică.