Conditii pentru a obtine rezultate:

  • sa vrei cu adevarat sa te vindeci.
  • sa ai incredere si credinta ca te poti vindeca.
  • sa recunosti problemele si sa nu te temi sa le accepti.
  • sa fii deschis sa afli lucruri noi.
  • sa faci schimbarile necesare in viata ta.

Terapeutul

Terapeutul conduce pacientul pe mai multe cai, in functie de deschiderea pe care o are, si in acelasi timp poate oferi diverse exemple, sfaturi sau directii pe care le poate urma pentru a ameliora si intelege situatiile care ii produc limitarile si blocajele ce duc la boala.
Terapeutul este doar o antena, un „canal” bun pentru acele energii, algoritmi si informatii necesare vindecarii.

Bioenergia este un cuvant care desemneaza toate fluxurile energetice pe care cu simturile nostre fizice nu le putem identifica si trebuie sa ne folosim structurile fizice de vibratii superioare pentru a face acest lucru. Bioenergoterapia reprezintă transmiterea de către organismul unui individ a unei cantități de energie către organismul altui individ, în scopul ameliorării stării psihosomatice a acestuia.
Bioenergoterapeutul de obicei este o persoana cu inclinatii spirituale si are campuri foarte puternice datorita acestui fapt, dar in acelasi timp are si o inclinatie naturala, innascuta catre acest aspect al realitatii. Terapeutul practic, dupa ce identifica sursa problemelor lucreaza asupra lor lasand sa treaca prin corpul lui exact acele fluxuri necesare pentru echilibrarea, vindecarea sau completarea fluxurilor energetice din structurile pacientului. Asadar pentru a putea face pasi pe acest drum trebuie sa va alegeti o metoda de identificare a acestor neregularitati in structurile campurilor, corpurilor, la nivelul chakrelor, al meridianelor energetice.

man in yellow flower  field under beautiful sky

Toate bolile incep in corpul energetic cu mult timp inainte de a se manifesta in corpul fizic, de ex. un cancer incepe cu 6-8 ani inainte ca el sa apara ca boala fizica, astfel ca gandurile si atitudinea noastra genereaza experiente uneori greu de suportat, existand momente inevitabile de dezechilibru care ne limiteaza viata. Sanatatea fiecaruia dintre noi este lucru cel mai de pret, deoarece printre alte motive, fara sa simtim starea de bine in corpul nostru nu ne putem bucura pe deplin de fiecare zi din viata noastra, de satisfactiile pe care ni le creeam si multe alte lucruri frumoase.

Aparitia unei afectiuni, este rezultatul unui dezechilibru in organism, iar pentru vindecarea acesteia, va trebui mai intai, sa facem o reechilibrare energetica a intregului organism, pentru indepartarea cauzelor ce au dus la aparitia bolii (afectiunii), apoi urmeaza procesul de vindecare al afectiuni.
Terapiile alternative si remediile naturiste sunt tratamente 100% naturale, eficiente si usor de urmat, fara efecte secundare, avand rezultate exceptionale, cu procent de peste 80% reusite, si din acest motiv reprezinta o sursa ideala de sanatate, si la indemana tuturor.

Este important ca la inceputul terapiei sa nu se intrerupa tratamentul medicamentos, daca acesta exista, urmand ca pe parcursul terapiilor acesta sa se reduca, pana la intreruperea totala.