• 20 MAI 15
  • 0
  Tehnici pentru sanatatea creierului

  Tehnici pentru sanatatea creierului

  Luna mai este luna Sanatatii Mintale si este celebrata de 65 de ani. Asa ca m-am gandit sa va dau cateva tehnici pentru a ne ajuta sa ne mentinem creierul alert.

  2

  #1 Plimbari in aer liber

  Haideti sa mai sarim peste orele petrecute in sala de sport. Alearga in parc, fa plimbari intr-o padure aproape de orasul tau. Studiile au stabilit ca oamenii care fac mai des activitati in aer liber sunt mai activi, mai echilibrati si au o doza de incredere in ei insisi mai mare.

  3

  #2 Ia vitamin B12

  Deficienta de B12 duce la anxietate, depresie, paranoia si chiar probleme de santate mai grave. Cere medicului de familie o analiza care sa stabileasca daca ai carente si introdu acest supliment in alimentatia ta. Vitamina B12 se gaseste in oua si in produse lactate.

  4

  #3 Asculta muzica clasica

  Mai multe cercetari au aratat ca oamenii care lucreaza ascultand muzica clasica dau mai mult randament. Daca nu iti place acest gen muzical, opteaza pentru melodii lente.

  5

  #4 Foloseste uleiul de lavanda

  Pune cateva picaturi pe perna pe care dormi. Te ajuta sa te odinesti mai bine si sa te calmezi, mai ales daca ai probleme cu somnul. Poti incerca sa bei ceai de lavanda. Este suprinzator de gustos si aromat.

  5D3_8060

  #5 Apeleaza la sedinte de bioterapie

  Nu e nevoie sa ai probleme de sanatate grave pentru a ajunge la un bioenergoterapeut. Poti face 5 sedinte doar pentru echilibrare si pentru a avea o stare mai buna atat psihica, dar si fizica.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream