Tratament

Terapia constă într-o serie de minim 5 şedinţe cu durată intre 5 şi 10 minute si se aplică doar o singură şedinţa pe zi. De regula, Şedinţele se vor realiza în zile consecutive. Şedinţele de tratament se repeta de la 2 pana la 9 serii uneori, cu pauze de 7-14 zile intre ele, în funcţie de gravitatea afecţiunii.

Pentru rezultate optime este recomandat respectarea intocmai a indicatiilor terapeutice.

Ce simte pacientul in timpul desfasurarii sedintei?

In majoritatea cazurilor, paceintul resimte foarte rapid un fel de caldura care vine din mainile terapeutului iar apoi, incalzirea intregului corp. Este posibil ca pacientul sa simta o incalzire inegala pe anumite portiuni corporale, de asemenea, pacientul poate simti usoare intepaturi sau furnicaturi ale pielii, senzatie de valuri sau o stare de ameteala. In unele cazuri pacientii raporteaza precum ei nu au simtit nimic pe parcursul sedintelor.

Este posibil ca dupa prima sedinta de tratament sa va simtiti ”rascolit”- sa aveti o stare mai agitata, somnul va poate fi foarte adanc sau in unele cazuri sa va fie mai greu sa adormiti, sa aveti scaunele dereglate, sa transpirati mai mult ca de obicei, sa aveti pofta de anumite mancaruri sau sa nu aveti pofta de mancare deloc. In unele cazuri dispare si dorinta de a fuma. Prin aplicare sistematica a sedintelor de tratament aceste dereglari vor fi indepartate.

Cooperarea terapeut-pacient

Pacientului ii sunt necesare unele virtutii morale precum credinta, vointa si dorinta de insanatosire, in cazul in care acestea nu exista, trebuiesc dobandite, deoarece energiile lucreaza la superlativ in prezenta acestora.

cele-sapte-chakre